We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Haaland: ”Någon måste ta över efter Zlatan…”

2 0 0
26.09.2019

Dagens rubrikämne i rött nedan, under ”Övrigt”

ENGLAND

Daily Telegraph går sin egen väg. Det är ligacupens David-mot-Goliat-historier som lockar. I går var det Tottenhams fall mot Colchester. I dag är det ”Hammarskräck”, West Hams chockförlust (0-4 mot Oxford). Tottenham återkommer Telegraph till. Enligt tidningen har klubbasen Daniel Levy satt prislappen 250 miljoner pund på sin storstjärna.

Daily Mirror har andra bekymmer för Levy med ”Real Madrid: Fixa Eriksen och sedan Poch”. Tidningen hävdar att den spanska klubben har för avsikt att skriva ett förhandskontrakt med dansken i januari, för att få honom gratis i sommar, och sedan lägga beslag på hans tränare också.

The Sun bjuder Levy på alternativ på tränarposten. ”Exklusivt: Allegri redo att ta jobbet i Spurs, klubbledningen tror Pochettino kan hoppa av”. Men sportettan är i stort sett bara ett enda ord, ”Patetiskt”. Det är åsikten om Man United, trots seger (och om Tottenham). ”Det krävs straffar för att slå Rochdale”, skriver The Sun med avsmak.

ESPN ger anledning att tro att det är nivån man kanske får förvänta sig av United de närmaste åren. Enligt tv-kanalen har ägarfamiljen Glazer antagit en treårsplan för att få det kantrade skeppet på rätt köl. Först 2022 anses det rimligt att United sak kunna slåss om ligatiteln igen.

Daily Mail passerar förbi ”Oles turseger” på vägen tillbaka till White Hart Lane. ”Exklusivt: Amazon vill göra dokumentär om Spurs”. Samtalen är långt gångna. Dokumentären ska fokusera på nya arenan och de växande banden till NFL. USA-publiken ska visst ha sitt.

The Guardian tar sig stillsamt an två andra storlags resultat i går. Chelsea, som är ”I sjunde himlen” (Chelsea-7-1 mot Grimsby), och Liverpool, med ”Gammalt och nytt” i sin seger (2-0 mot MK Dons). Tuffare motstånd väntar. Chelsea fick Man United på sin lott i nästa omgång och........

© fotbollskanalen