We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Ceballos: ”Jag har inte sett ett lag spela bättre än Liverpool”

2 1 0
13.09.2019

ENGLAND

The Guardian lockar med rubriken ”Dani Ceballos: Jag har knappt märkt någon skillnad mellan Real Madrid och Arsenal”. Lånet från Spanien har inte varit länge i England, men Arsenalmittfältaren har redan imponerats av Liverpool, och det rejält. ”Jag har aldrig sett något liknande som jag såg på Anfield. Jag har inte sett ett lag spela bättre, som pressar som de, som bärs fram av fansen på det viset”, säger Ceballos.

The Sun rasar mot VAR. Enligt domarbasen Mike Riley har det blivit fyra större VAR-fel under den inledande Premier Leagueomgångarna. Man City skulle fått en straffspark mot Bournemouth, West Ham skulle fått en straffspark mot Norwich, Tielemans (Leicester) skulle blivit utvisad mot Bournemouth och Newcastles mål mot Watford borde dömts bort. ”VAR kostade Gracia jobbet i Watford och alla kommer tappa förtroendet för VAR om det inte fixas snart”, skriver krönikören Martin Lipton. Manchester United tappar inte förtroende för Victor Nilsson Lindelöf. Svensken erbjuds enligt The Sun ett fyraårskontrakt med fördubblad lön till 150 000 pund i veckan. Exklusivt förstås. Lustigt nog samma uppgifter som Daily Express hade för ett par veckor sedan.

Daily Mail uppger att Manchester City föreslår två transferfönster för Premier League. Det nuvarande sommarfönstret stänger innan ligan börjar. Citys förslag är att behålla det men att det bara gäller övergångar inom England. Övergångar från utlandet ska kunna pågå resten av augusti, som i de flesta andra stora europeiska fotbollsnationer.

The Times söker sig ner i Championship, ”Exklusivt: Middlesbrough stämmer ligan”. Orsaken är att klubben anser att ligan (EFL) inte tillämpat sitt finansiella regelverk när Derby fick grönt ljus att köpa sin arena.

ITALIEN

La Gazzetta dello Sport svärmar ännu en dag för Inter. Under ”Conte håller på essen” skriver tidningen att Lazaro och Barella finns att tillgå, liksom Sánchez och Godín. I Napoli instämmer........

© fotbollskanalen