We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Betygsbesvikelsen: ”Gamla” Lindelöf tillbaka

3 1 0
11.10.2019

ENGLAND

Manchester Evening News och Manchester United. Parhästarna levererar en uppdatering över tillståndet i truppen, spelarbetygen för säsongen så här långt. Victor Nilsson Lindelöf får blygsamma 5 av 10. ”Han har stora delar sett ut som den tidigare Lindelöf men imponerade mot AZ”. Den ”gamle” Lindelöf var den dåliga Lindelöf. Men inte ens en dålig Lindelöf är någon match för Matic och Fred. De är ännu sämre. Mycket sämre. Båda får 1/10. Bäst klarar sig Wan-Bissaka, 8/10.

The Times uppger att Chevrolet tröttnat på Fred och grabbarna. ”United oroas av att förlora tröjsponsor värd 450 miljoner pund”, finns på sportettan. Tidningen förklarar vidare, ”Manchester United letar alternativa tröjsponsorer till Chevrolet av oro för att den amerikanska biltillverkaren inte kommer att förnya kontraktet på grund av den dåliga formen”.

Daily Telegraph ser förändringar i spelartruppen. Stora förändringar. ”Man United planerar åtta nya värvningar över de två nästkommande somrarna”. Enligt en källa är det i linje med en treårsvision som tränare Ole-Gunnar Solskjaer har för att bygga om laget.

The Sun drar sitt strå till ryktesstacken. ”Exklusivt: Man United intensifierar försöken med dubbelvärvning av Leicesterduon James Maddison och Ben Chilwell för 130 miljoner pund”.

Daily Mail viftar avfärdande. ”Chelsea leder jakten på Chilwell och hoppas slutföra den redan i januari om de får tillåtelse att värva”, menar tidningen. Sportettan har det hårda budskapet, ”Håll tyst, England!”. Det är Bulgariens förbund som ilsknat till efter allt snack om risker för läktarrasism i Sofia i samband med måndagens EM-kvalmatch. I en skrivelse till Uefa kallar man misstankarna för ”orättvisa”, påpekar att England har sina egna och problem och tillägger, ”Vi är oerhört chockade över alla försöken att blanda in och till och med peka ut bulgariska åskådare som potentiella bråkmakare”.

Daily Mirror följer upp ämnet med ”Bakslag” i stora bokstäver. Sedan radar tidningen upp dem: ”Bulgariske förbundsbasen protesterar hos Uefa över engelska förbundets ’rasistiska stereotyper’”, ”Abraham anklagad för kränkande kommentarer” och ”Southgate medger att England måste göra rent hemma också”.

Daily Star gör ett tappert försök att ge ny fart på tränarkarusellen. ”Exklusivt: Marco Silva har efter mardrömsstarten tre matcher på sig att rädda........

© fotbollskanalen