We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Bales sista utväg: Bayern München

2 1 0
06.08.2019

Dagen rubrikämne i rött nedan

SPANIEN

Sport Aragon skriver att Huesca förhandlar om John Guidetti, som Alavés vill dumpa. ”För närvarande pågår intensiva förhandlingar mellan anfallarens representanter och med John Guidetti själv”, skriver tidningen. Huesca åkte ur La Liga förra säsongen.

Marca bjuder på stor citatrubrik från Toni Kroos, ”Vi måste spela bättre”. Men det är inte från en egen intervju. Det är ett utdrag från måndagens nummer av tyska tidningen Kicker. Marca påpekar också att det är ”Sista försöket med Pogba” som gäller för Real Madrid och Juventus. Man United, som är kallsinnig till intresset för Pogba, lär inte släppa fransmannen utan att ha klart med ersättare när det engelska transferfönstret stänger på torsdag. Det lär också vara deadline för Gareth Bale. Marca ser Premier League som enda kvarvarande destination för Bale, annars är Zidane fast med walesaren.

AS har däremot en annan adress åt Bale. Enligt tidningen är en utlåning till Bayern München ett alternativ om Real Madrid inte lyckas hitta någon köpare. På förstasidan är det dock Pogbas nuna som tar allt utrymme till texten ”Tystnad, spelet kan börja”. AS påpekar att Zidane bara vill ha Unitedmittfältaren, ingen annan.

Sport täcker förstasidan med stora bokstäverna ”Messi KO”. Stjärnan är skadad, reser inte med till USA och ”är ett frågetecken till ligapremiären mot Athletic” den 16 augusti. Sport har även med ”PSG erbjuder Neymar till United, Real och Juve”. United ska ha tackat nej till erbjudandet.

Mundo Deportivo är lika förfasad som Sport över Messis skada. ”Sönder”, skriver MD, och påpekar liksom Sport att ligapremiären är i fara.

ENGLAND

Daily Telegraph suger vidare på sitt avslöjande från i går kväll, en kittlande övergång som får stor rubrik även i papperstidningen, ”Rooneys chockcomeback: Den tidigare landslagskaptenen kan bli spelande tränare i Derby”.

Burnley Express räcker försiktigt upp handen. Det kan bli Premier League också. Även Burnley är aktuellt.

The Sun brassar på........

© fotbollskanalen