We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Arga Chelseafans sänker Luiz restaurang

2 1 0
09.08.2019

ENGLAND

Daily Telegraph noterar att den engelska transferkarusellen stannat, men att några som klivit av inte mår så bra. ”Ta mig härifrån”, beskrivs Wilfried Zahas tillstånd. 26-åringen vaknar i dag till sin förtvivlan upp som Crystal Palace-spelare trots att han ville till Everton. Han vill fortfarande bort. En flytt utomlands kan bli aktuell, skriver Telegraph. Dortmund och Napoli har tidigare visat intresse.

The Times uppger att ”Arg Zaha missar premiären”. Roy Hodgson ställer över honom mot just Everton. Tränaren konstaterar även att ”han har tyvärr en beef med klubbens ordförande och ägare”.

The Sun ger Zaha ett alternativ: Håll ut sex månader och flytta till Chelsea. Londonrivalen hoppas få sitt transferförbud hävt i vinter, och är enligt The Sun beredd att betala de 80 miljoner pund Palace sägs kräva.

Daily Mail blickar mot St James’ Park och nynnar på en version av Neil Sedakas gamla hit, ”Oh, Carroll”. Newcastle får dock klara sig utan sin hemvändare en månad på grund av skada. På tal om skada. Mail har även ”Exklusivt: Sanés skada kostade honom lukrativ Bayern-flytt”. Det bli inget spel för Bundesligajätten som i stället funderar på Philippe Coutinho. Tyska tidningar håller inte med. Varken om beslut kring Sané eller intresse för Coutinho (se Bild nedan).

Daily Mirror pryder sportettan med en nöjd Carroll och en missnöjd Zaha. Och så finns här även en nöjd David Luiz men missnöjda supportrar. ”Chelseafans rasar mot Luiz efter chockflytten till Arsenal”. Ilskan tar sig olika uttryck. Bland annat har det strömmat in usla recensioner på den David Luiz-ägda restaurangen Babbo i Mayfair.

Sunderland Echo tar upp att Sunderlands tränare Jack Ross fick frågan om hur mycket sanning det ligger i att League 1-klubben är ute efter Martin Olsson. Svaret var kort: ”Ingen”.

The Independent bjuder på en utmärkt summering av hur nära det verkligen var att Tottenham värvade Paolo Dybala på Deadline Day. Argentinaren väntas nu i stället dra på sig PSG:s tröja.

ITALIEN

La Gazzetta dello Sport lever ännu en dag på........

© fotbollskanalen