We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

”Sterling är bättre än Neymar”

2 1 0
09.09.2019

Dagens rubrikämne i rött nedan.

ENGLAND

Daily Mirror vältrar sig i Englands olycka i utdragna cricketmatchen The Ashes. Men tidningen försöker också höja landslagsfansens mungipor, de som gillar fotboll. ”Gareth: Vi har världens bästa anfallare (men mina spelare vet inte om det)”. I Kane, Sterling och Rashford har England en slagkraftig anfallslinje. ”Jag tycker den är lika spännande som någon annan man kan finna”, säger förbundskaptenen, ”Jag tror kanske inte de är medvetna om det (hur bra de är), för de ser inte alltid sig själva som andra gör”.

The Times-krönikören visar att Southgate minsann inte är den ende som kan spänna bågen. Fotbollsbilagan The Game täcks av ”Sterling är bättre än Neymar” i stora bokstäver. Cascarino menar att ”Han (Sterling) är en mer komplett spelare”. I Talk Sport går den forne irländske landslagsforwarden på ytterligare, ”Han (Sterling) är definitivt topp-fem i världen” och ”Om han fortsätter utvecklas kommer han bli bäst eller näst bäst i världen, och på vägen dit sannolikt vinna Ballon d’Or”

BeIN SPORT har fler jämförelser. Tv-kanalen lockar med ”Salah kan bli lika bra som Messi”. Det är Arsène Wenger som tycker till. ”Han är 20 mål ifrån om man ska vara konkret”, säger Arsenals tidigare tränare, ”Jag tycker han är en lika bra avslutare, men Messi är komplett. Han lägger en avgörande passning också, medan Salah för tillfället är lite besatt av att avsluta själv”.

Manchester Evening News lägger pannan i veck när Victor Nilsson Lindelöf kommer på tal. Tidningen går igenom Uniteds starkaste elva, och konstaterar att den svenske mittbacken haft en blek inledning. ”Många hade Lindelöf som deras Årets spelare förra säsongen, men han har haft svårt att finna den formen i år och är bara med i laget i brist på andra alternativ. Han har varit direkt ansvarig för två baklängesmål och måste bli bättre”, är MEN:s omdöme. Tidningen rankar också Uniteds bästa värvningar post-Ferguson (efter 2013). Här glider........

© fotbollskanalen