We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

”Lukaku straffas med miljonböter”

3 1 0
07.08.2019

Rubrikämne i rött nedan

ENGLAND

Daily Mail slår fast: Newcastle har med ett andra bud kommit överens med Amiens om prislappen för Emil Krafth. Det ligger i linje med franska Soccer Links uppgifter i går. Det första budet var på 4,5 miljoner pund, men Amiens påstods vilja ha sex milj pund. Newcastles andra bud ligger rimligen däremellan. PL-klubben har redan tidigare uppgetts överens med den svenske landslagsbacken om ett kontrakt.

Sky Sports har en andra ”svensktransfer” från Amiens till engelska ligan. Tv-kanalen bekräftar Football Insiders uppgifter om att Saman Ghoddos blir klubbkompis med Pontus Jansson i Brentford i Championship. Sky har också en övergångssumma: sju miljoner pund, motsvarande 82 miljoner kronor. Det lär också ge klirr i kassan hos Östersund. Expressen skrev i samband med övergången från ÖFK att den allsvenska klubben hade en vidareförsäljningsklausul på nästan 20 procent. Det skulle innebära drygt 16 milj kr till ÖFK. Mer från Sky: det finns knutar som sätter frågetecken för Paolo Dybalas flytt trots att Tottenham och Juventus är överens om övergångssumman på ca 65 miljoner pund. Det gäller bland annat bildrättigheterna. Och förstås om argentinaren gillar vädret mer i London än Rainchester.

The Times har i alla fall blicken stadigt fäst på nordöstra London. ”Spurs fångar duo för 85 miljoner pund”. Tottenham är förutom Dybala-köpet också på väg att låna in Philippe Coutinho från Barcelona.

The Independent ser till dominoeffekten av Tottenhams transferoffensiv. Under ”Eriksen har fokus på United” uppger tidningen att Man United nu förhandlar med Tottenhamstjärnans representanter. Londonklubben är beredd att släppa 27-årigen för cirka 50 miljoner pund.

Evening Standard ser ännu en dominobricka på väg att fall med ”Uniteds intresse bekräftat efter tvivel om Pogbas framtid”. Real Madrid väntar med öppen famn.

Manchester Evening News reser den brickan igen. Enligt tidningen är en övergång i detta fönster högst osannolik. Samtidigt uppges United förbannade på Real Madrids öppna flörtande med fransmannen. Särskilt irriterad sägs tränare Ole Gunnar Solskjaer vara med sin kollega Zinedine Zidane, som öppet pratat om att ”Real har alltid velat ha Pogba”.

Daily Mirror har mer irritation från Old Trafford eftersom ”Lukaku tar bondpermis”. Det kostar. Enligt........

© fotbollskanalen