We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Продавачка изхвърли екскпредседателя на ОбС Бургас Костантин Луков от плод-зеленчук – за непристойно поведение

4 1 83
21.03.2020

Продавачка изхвърли екскпредседателя на ОбС Бургас Костантин Луков от плод-зеленчук – за непристойно поведение


Автор: Иван КОЛЕВ

Този човек съсипва репутацията на кмета, недоумявам знам защо го допускат в редиците си, разочарована е Веселина Петрова

Ексшефът на Общинския съвет в Бургас Константин Луков днес бе позорно изхвърлен от магазин в кв.Ветрен заради непристойно поведение, алармира пред Флагман.бг собственичката на търговския обект Веселина Петрова.

Тя е възмутена от поведението му, а още по-шокирана е, че този човек доскоро е бил председател на Общинския съвет в Бургас и като цяло е една от най-разпознаваемите фигури на ГЕРБ.

Веселина Петрова не е от Бургас, а от София. Живее тук от 7 години, аполитична е и не познава особеностите на обществения живот в града. Семейството й се прехранва с малко магазинче плод-зеленчук, намиращо се срещу УМБАЛ „Дева Мария“.

Спазвайки всички изисквания на Министерството на здравеопазването и Общинския кризисен щаб за борба с коронавируса, Веселина е поставила две табели на входа на търговския си обект, с които въвежда няколко ограничения.

Основното е в магазина да влиза само по един човек.

Около 12 часа днес вътре е жена от кв.Банево, а в този момент, без да се съобразява със забраната влиза и Костантин Луков, който наскоро напусна стария си апартамент в блок 67 в ж.к.Славейков и се премести в новопостроената си........

© Flagman