We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Кандидатът за общински съветник Христо Георгиев предлага пет стъпки за по-добро бъдеще на Карнобат

3 1 0
22.10.2019

Кандидатът за общински съветник Христо Георгиев предлага пет стъпки за по-добро бъдеще на Карнобат


Автор: Иван КОЛЕВ

Подкрепял съм и ще подкрепям всяка добра идея за Карнобат, ако е в интерес на хората и да е мотивирана от вносителите, каза кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Христо Георгиев

Засилен контрол от общинска охрана, подобрена спортна база с адекватно управление, оптимизиране на сметосъбирането и почистването на града, спазване на обществения ред в Карнобат и повече прозрачност при разходването на публични средства. За това ще настоява кандидатът за общински съветник от ПП ГЕРБ Христо Георгиев, който е с преференция 112 в листа №43.

Христо Георгиев е роден и израснал в Карнобат. Той е зам.-директор на СУ „Христо Ботев“, има безупречна професионална биография. Познат е на карнобатлии като открит и честен човек на когото може да се разчита. Думата му тежи, заради това обещанията му в кампанията са реален ангажимент, който той поема към своите съграждани.

Христо Георгиев разкри пред Флагман.бг своята визия за Карнобат, в която се наблюдава последователен подход и изключително мъдра политика.

„Част от наредбите на Общината се отменят от прокуратурата. Затова е нужно широко обсъждане. Необходимо е всички наредби да минават през истинско обществено обсъждане, а не законът да се спазва фиктивно - като се поместват на сайта на общината, при това на места, където са трудно откриваеми и след изтече 14-дневният........

© Flagman