We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Как се промени Приморско през последните 4 години и защо д-р Димитър Германов има самочувствието да поиска нов мандат

3 1 0
15.10.2019

Как се промени Приморско през последните 4 години и защо д-р Димитър Германов има самочувствието да поиска нов мандат


Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: авторът

През изминалия мандат свършихме много добра работа, надградихме постигнатото, благодарение на което населените места в общината се промениха, каза д-р Димитър Германов

Сериозни инвестиции в инфраструктурата, образованието, здравеопазването, продължаването на отговорна социална политика, отворена към хората и развитие на алтернативния туризъм. Това са само част от акцентите през последния мандат на д-р Димитър Германов в Приморско.

С оглед на постигнатото той има самочувствието да поиска отново доверието на жителите на Община Приморско.

Проектите, с които д-р Димитър Германов преобрази Приморско не са за сметка на кредити, нито декапитализиране на общината чрез продажба на активи, а вследствие на последователна политика и висок капацитет на екипа на общинска администрация, спечелил над 30 млн.лева само през мандат 2015-2019 г.

Това е детската площадка в морската градина на Приморско

През последните четири години се разрешиха редица наболели проблеми в инфраструктурата, които бяха отлагани с десетилетия. Обновиха се много нови улици, които трайно промениха облика на Приморско. Списъкът на изпълнението проекти е впечатляващ (ВИЖТЕ ОТЧЕТА ТУК).

Наред с това се модернизира уличното осветление, осигури се висококачествен WiFi на откритите площи, система за видеонаблюдение на територията на цялата община. Сериозни средства бяха насочени към всяко едно от съставните селища, които трайно промениха облика им.

Администрацията разработи впечатляващи проекти, чието изпълнение ще се реализира през следващия мандат, независимо кой управлява общината. Това са проекти, които са подготвени от екипа на д-р Димитър Германов като част от дългосрочната визия за развитието на Приморско и съставните селища.

Сектор „Образование“ бе друг от приоритетите на д-р........

© Flagman