We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Майката на Марин пред Флагман.бг: Синът ми е убит, опитват се да покрият случая!

4 1 0
13.10.2019

Майката на Марин пред Флагман.бг: Синът ми е убит, опитват се да покрият случая!


Автор: Иван КОЛЕВ

Мария Георгиева подозира, че 25-годишния Марин е жертва на експериментално лечение или тялото му е използвано за донорство

„Синът ми е убит и сега се опитват да покрият случая!“. Това обяви пред Флагман.бг Мария Георгиева, майката на Марин, който бе открит мъртъв на метри от психиатричната болница в Раднево, откъдето се твърди, че е избягал преди два месеца и половина.(ВИЖ ТУК)

Според Мария Георгиева е много вероятно единственото й дете да е жертва на неуспешно експериментално лечение или тялото му да е използвано за донорство.

Съмненията й се засилват все повече, защото нямало ясно лекарство становище за смъртта на 25-годишния мъж. Самата тя не намирала и логично обяснение защо трупът на сина й е на метри от специализираното лечебно заведение.

Докато Мария и съпругът й Николай провеждат собствено разследване по случая с тях се свързват близки на други безследно изчезнали от психиатрични болници лица. Техните случаи удивително приличали на този на Марин. Близките им са обявени за изчезнали и........

© Flagman