We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Blondinbellas ex har vunnit årets påfågelpris

3 14 78
01.12.2018

Visserligen är vi lyckligt lottade, alla barn i familjen har numera eget rum, men att likna vår trivsamma lägenhet vid en Östermalmsvåning där man kan stå i ena änden och skrika att maten är klar medan tonåringarna i den andra kan framhärda att de inte hör, även utan lurar, är som att svara på tilltal när någon ropar efter Jesus. Dessutom är det stökigt, jämt. Framförallt har jag inte kört påfågeltricket sedan jag var fattig singel och en rutinerad väninna rådde mig att klippa av HM-lapparna på underkläderna så att de skulle se exklusivare ut om jag hamnade i sällskap.

Påfåglandet, ett överdrivet viftande med fjädrar för att dölja den genomsnittliga kropp som gömmer sig därunder, drivs av en kombination av mänskliga krumelurer: viljan att höra till, en snedvriden verklighetsuppfattning samt ett skadskjutet ego som desperat försöker hitta något att hålla sig i för att kunna stappla fram.

Blondinbellas expojkvän har vunnit årets påfågelpris, om man får tro de berättelser som hon själv delar i sin blogg. Det handlar om pengar lånade av ljusskygga investerare, misslyckade aktieklipp, lögner och ett förhållande byggt på så falska premisser att det liknar ett misstänkt sol-och-vårarförsök.........

© Expressen