We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Votar en la memòria de la defensa pròpia

1 0 0
16.04.2019

Qui té por de Twitter? Crec que és un gran instrument per practicar esgrima verbal, proposar opcions que difícilment s’obren pas en mitjans i posar a prova el sentit de l’humor. He llegit piulades de molt d’enginy, he vist com es difonen fins a fer-se virals alguns hashtags i algunes respostes breus. Fa unes setmanes va començar a difondre’s el hashtag #VotarEnDefensaPropia.

Una troballa que va sorgir a Amèrica Llatina i han anat difonent veus de dones. Les més amenaçades per una involució que va de Trump al feminisme “liberal” d’Albert Rivera. La periodista amiga Rosa Maria Artal li va dedicar un article d’opinió amb què ens encoratja a defensar-nos, també amb el vot, d’aquesta dreta que vol retallar pensions (o SMI) en percentatges marginals fins a la inanició, i continuar privatitzant i mercantilitzant més salut i ensenyament.

Tots els mitjans són escassos per defensar-nos d’una dreta que es fa gran en la repressió, mentre s’amaga darrere una Constitució jivaritzada en tres articles (Unitat, Banca i Mà Dura). Una dreta que té com a punt programàtic mantenir un 155 etern per a Catalunya. En aquest sentit, s’escrivia des de Madrid: “La marquesa Cayetana Álvarez de Toledo (PP) habla de ‘ver arrodillados’ a los........

© El Temps