We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Busqueu el vostre llibre

1 8 0
20.04.2019

L’editorial Minúscula, que és una de les més coherents i acurades en la tria, la traducció, la correcció i el disseny dels llibres que publica, penjava aquesta setmana al seu blog un post titulat ‘Busca’ls, no esperis que et trobin. Podrien no fer-ho’. Acompanya el text una foto de les cobertes de les seves novetats d’aquest Sant Jordi.

Minúscula, que publica en català i en castellà, és una de les editorials més valorades per les llibreries de la ciutat; no per això, Valeria Bergalli, la seva editora, s’equivoca al pensar que els seus llibres ho tenen difícil per arribar a un públic ampli.

Entretots

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Hi ha una combinació infal·lible perquè un llibre acapari pàgines de diaris, tuits i minuts de ràdio i televisió, i d’aquesta manera arribi al públic general (no només al lector), que és el que surt en massa a comprar llibres per Sant Jordi. És aquesta: que l’autor sigui viu i que sigui molt conegut, no necessàriament per escriure llibres. Minúscula no té en el seu catàleg cap autor que compleixi aquests dos requisits. Club Editor, Labreu, Les Hores, Periscopi,........

© El Periódico (CAT)