We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Bandernes foragt for redningsfolkene

2 1 0
15.04.2019

Skyderiet på Strandvejen nord for København for lidt over en uge siden er nok allerede gået over i de fleste menneskers arkiv for triste og brutale bandeaktiviteter, og livet må jo gå videre.

Alligevel finder jeg det relevant at tage fat i sagen igen. Fordi den har nogle langtrækkende konsekvenser. Jeg har bemærket, at nogle kritikere af den massive indvandring fra Mellemøsten har udvist en nærmest 'skadefro' attitude efter skyderiet i Rungsted, vist nok fordi, at det ramte et sted, hvor der bor mange velhavere, der hidtil i et vist omfang er 'sluppet fri' af de værste konsekvenser af masseindvandringen fra Mellemøsten.

Jeg deler ikke den følelse, fordi det for mig er ligegyldigt, hvor bandekriminaliteten rammer i Danmark, - det er lige trist og beskæmmende ligegyldigt hvor. Tydeligt er det dog, at det på sin vis var skelsættende, at også Rungsted Kyst nu kan omdannes til et (midlertidigt) 'Chicago'.

En ting er Rungsted Kyst og det, at banderne skyder og myrder løs, hvor som helst i landet og når som helst. Det er trist nok i sig selv, men et andet aspekt ved bandernes hærgen,........

© Ekstra Bladet