We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Fortnite er et hul - ikke et nul

5 4 0
15.10.2019

Mange af jer er nok ikke landet i TIlted Towers, har fundet en guldskattekiste og smadret den med økse for at finde skydevåben i forskellige farver. I har ikke husket at takke chaufføren på en flyvende bus, inden I springer ud på en ø for at erobre en Victory Royal.

Sådan er virkeligheden for os, der har spillet Fortnite. Og jeg skriver os, da jeg ville prøve hvad ungerne hele tiden fablede om.

De fleste voksne med børn kender spillet - de fleste hader det, fordi det stjæler deres børn, der plager om V-bucks i en uendelighed og aldrig kommer, når man skal spise, fordi de lige skal dø først - eller er næsten alene tilbage på øen og lige skal vinde med deres hold.

Men som de fleste efterhånden har hørt, er Fortnite netop nu et sort hul. Fortnite er inddelt i sæsoner, og de forskellige sæsonskift er imødeset med spænding af spillerne. Det er en event, der tælles ned til - og globalt er spillerne inde på øen, når det hele skifter. Forleden skiftede det fra sæson 10 til 11 og det startede såmænd fint med grafiske små eksplosioner og en verden, der var i udbrud. Men pludselig fløj alle spillere op i universet og gloede ned på øen, der blev smadret af raketter og til sidst opslugt af et sort hul - som stadig nu et døgn efter - er det eneste man kan se. Normalt kommer........

© Ekstra Bladet