Η εταιρεία Wilhelmsen Ship Management (Wilhelmsen), πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης πλοίων τρίτων με έδρα τη Σιγκαπούρη, και η MPC Capital, παγκόσμιος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων και επενδύσεων, που εστιάζει στα ακίνητα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τη ναυτιλία με έδρα το Αμβούργο, συμφώνησαν να αποκτήσουν από κοινού το 100% της εταιρείας Zeaborn Ship Management (Zeaborn), η οποία διαχειρίζεται έναν στόλο περίπου 100 πλοίων (πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και φορτηγά χύδην φορτίου, καθώς και δεξαμενόπλοια και πλοία πολλαπλών χρήσεων), τα οποία διαχειρίζονται από τα γραφεία στο Αμβούργο, στη Λεμεσό, τη Σιγκαπούρη και τη Μανίλα.

Με την πλήρη ενσωμάτωση της Zeaborn στις κοινές δραστηριότητες τεχνικής διαχείρισης της Wilhelmsen και της MPC Capital, οι εταίροι δημιουργούν ένα κορυφαίο κέντρο για τη διαχείριση πλοίων τρίτων στο Αμβούργο. Οι διευρυμένες δραστηριότητες κοινής διαχείρισης πλοίων της Wilhelmsen και της MPC Capital θα συνεχίσουν να διοικούνται από το Αμβούργο, με συνολικό στόλο άνω των 150 πλοίων σε τεχνική διαχείριση. Η ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς αναμένεται το 1ο τρίμηνο του 2024 και υπόκειται σε έγκριση από τις αρμόδιες αντιμονοπωλιακές αρχές.

QOSHE - Wilhelmsen και MPC Capital εξαγοράζουν τη Zeaborn - Χριστίνα Παπασταθοπούλου
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Wilhelmsen και MPC Capital εξαγοράζουν τη Zeaborn

8 4
26.12.2023

Η εταιρεία Wilhelmsen Ship Management (Wilhelmsen), πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης πλοίων τρίτων με έδρα τη Σιγκαπούρη, και η MPC Capital, παγκόσμιος διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων και επενδύσεων, που εστιάζει στα ακίνητα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τη ναυτιλία με έδρα το Αμβούργο,........

© EFSYN - Ελληνική οικονομία


Get it on Google Play