Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 8ος Διαγωνισμός «Blue Growth Piraeus» για τη Γαλάζια Οικονομία με την ανακοίνωση των νικητών/τριών και την απονομή των χρηματικών βραβείων συνολικού ύψους 15.500 ευρώ.

Η τελετή βράβευσης και απονομής πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του δημάρχου Πειραιά,Γιάννη Μώραλη, του πρύτανη του Πανεπιστημίου Μιχάλη Σφακιανάκη, του γενικού γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας Αθανασίου Κυριαζή, εκπροσώπων φορέων του Δήμου Πειραιά, της ακαδημαϊκής και της επιχειρηματικής κοινότητας της πόλης και πλήθος μαθητών/φοιτητών και νεοφυών επιχειρήσεων.

Ο διαγωνισμός Blue Growth Piraeus διοργανώνεται στην πόλη του Πειραιά από το 2014, με στόχο να αναδείξει και να υποστηρίξει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες, καθώς και νεοφυείς επιχειρήσεις με καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση βασικών προκλήσεων της γαλάζιας οικονομίας.

Ο Γ. Μώραλης, στον χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων, ότι η πρωτοβουλία του ετήσιου διαγωνισμού Blue Growth βοήθησε νέους ανθρώπους να μετουσιώσουν τις ιδέες τους, έχοντας αναδείξει σημαντικές επιτυχίες στη διάρκεια των 8 χρόνων που υλοποιείται.

Την εκδήλωση συντόνισε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρύδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία της δικτύωσης και των συνεργειών που αναπτύσσει ο Δήμος Πειραιά για την τόνωση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας με έμφαση στη Γαλάζια Οικονομία. Ανέφερε δε τη σημασία της χρηματοδότησης της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης του Δήμου Πειραιά, για την υλοποίηση ανάλογων έργων και πρωτοβουλιών.

Για την επιχειρηματική ιδέα από ομάδα μαθητών/φοιτητών :

Β) Για την επιχειρηματική ιδέα από νεοφυή επιχείρηση:

QOSHE - Τελετή βράβευσης για τον 8ο Διαγωνισμό «Blue Growth Piraeus» - Χριστίνα Παπασταθοπούλου
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Τελετή βράβευσης για τον 8ο Διαγωνισμό «Blue Growth Piraeus»

6 0
16.09.2023

Στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 8ος Διαγωνισμός «Blue Growth Piraeus» για τη Γαλάζια Οικονομία με την ανακοίνωση των νικητών/τριών και την απονομή των χρηματικών βραβείων συνολικού ύψους 15.500 ευρώ.

Η τελετή βράβευσης και απονομής πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του δημάρχου Πειραιά,Γιάννη Μώραλη, του πρύτανη του Πανεπιστημίου Μιχάλη Σφακιανάκη, του γενικού γραμματέα Έρευνας και........

© EFSYN - Ελληνική οικονομία


Get it on Google Play