Για τις 10.10.2024 αναβλήθηκε, λόγω της αποχής των δικηγόρων από ποινικές υποθέσεις, η προγραμματισμένη για χθες δίκη στο Τριμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, του προέδρου του ναυτεργατικού σωματείου ΠΕΝΕΝ, ο οποίος κατηγορείται για τη συμμετοχή του στην πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 10.6.2021, την οποία είχαν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Το σωματείο έχει καταγγείλει την κατηγορία ως «κατασκευασμένη» με την οποία, όπως υποστηρίζει, επιχειρείται η ποινικοποίηση των εργατικών και απεργιακών αγώνων και η στοχοποίηση της ΠΕΝΕΝ σε μια απεργία που αποφάσισαν όλα τα συνδικάτα της χώρας μας μεταξύ των οποίων και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία της δύναμης της ΠΝΟ.

«Η δίωξη αυτή δεν πρόκειται να οδηγήσει την ΠΕΝΕΝ στην παραμικρή υποχώρηση, αναδίπλωση και αλλαγή της αγωνιστικής της γραμμής. Η στοχοποίησή της δείχνει για άλλη μια φορά ποιος είναι ο αντίπαλος και εχθρός του εφοπλιστικού κατεστημένου και της κυβέρνησης της Ν.Δ.» τονίζει το σωματείο και κάνει γνωστό ότι η διοίκηση της Ενωσης θα ανακοινώσει το επόμενο διάστημα την αγωνιστική της απάντηση στην «επιχείρηση τρομοκρατίας σε βάρος της και εναντίον όλου του αγωνιζόμενου ναυτεργατικού κόσμου».

QOSHE - Αναβολή στη δίκη του προέδρου της ΠΕΝΕΝ - Χριστίνα Παπασταθοπούλου
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Αναβολή στη δίκη του προέδρου της ΠΕΝΕΝ

3 0
08.02.2024

Για τις 10.10.2024 αναβλήθηκε, λόγω της αποχής των δικηγόρων από ποινικές υποθέσεις, η προγραμματισμένη για χθες δίκη στο Τριμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, του προέδρου του ναυτεργατικού σωματείου ΠΕΝΕΝ, ο οποίος κατηγορείται για τη συμμετοχή του στην πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 10.6.2021,........

© EFSYN - Ελληνική οικονομία


Get it on Google Play