Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, με προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου 2024 και προτεινόμενο ωράριο στον Πειραιά 11.00 π.μ. – 3.30 μ.μ. Σε αυτή την ενημέρωση προχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά (ΕΣΠ) προς τον εμπορικό κόσμο του Πειραιά και τους καταναλωτές και παράλληλα σημειώνει:

«Μετά από μια σχετικά ικανοποιητική για την αγορά γιορτινή περίοδο και παρά το γεγονός ότι η ακρίβεια έχει περιορίσει αρκετά τη δυνατότητα του κόσμου να μπορέσει να καταναλώσει, ο εμπορικός κόσμος στηρίζει μεγάλο μέρος των ελπίδων του στις εκπτώσεις, προσδοκά να δοθεί μια ανάσα στα ταμεία του, να καλύψει μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών του και να κλείσει η εκπτωτική περίοδος για την αγορά με θετικό πρόσημο».

Ο ΕΣΠ προτρέπει το καταναλωτικό κοινό να επισκεφθεί την Πειραϊκή αγορά, να εκμεταλλευτεί τα υψηλά ποσοστά των εκπτώσεων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών, το υψηλό ποιοτικό επίπεδο και την πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει και όπως πάντα, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στους πελάτες καταναλωτές.

Στην ανακοίνωσή του προχωρά στις πιο κάτω παραινέσεις προς τους εμπόρους της πόλης:

QOSHE - Προαιρετικά ανοιχτά τα καταστήματα στον Πειραιά τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου - Χριστίνα Παπασταθοπούλου
menu_open
Columnists Actual . Favourites . Archive
We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Προαιρετικά ανοιχτά τα καταστήματα στον Πειραιά τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου

4 3
05.01.2024

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, με προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές 14 και 21 Ιανουαρίου 2024 και προτεινόμενο ωράριο στον Πειραιά 11.00 π.μ. – 3.30 μ.μ. Σε αυτή την ενημέρωση προχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος........

© EFSYN - Ελληνική οικονομία


Get it on Google Play