We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Hvor vil Drammen kommune med Sentrum?

3 0 14
18.01.2019

LeserbrevJeg erfarer og blir fortalt de underligste historier om Drammen kommune. Det får meg til å undre hvilken rolle Drammen kommune har, hvordan ser kommunen på de næringsdrivende og hva vil Drammen kommune med sentrum. Slik det fremstår nå virker alt litt vilkårlig og bestemt ut fra dagshumøret. Konsekvensen er at det er utrolig vanskelig å være næringsdrivende.

Det virker som om kommunen drifter og regulerer etter eget forgodtbefinnende. Enkelte næringsdrivende i byen får profilere sine butikker på bygninger som har enorm historisk betydning for byen og en særegen arkitektur, hvor byggets uttrykk forringes av billig profileringsmateriale.

Samtidig opplever andre enkeltstående bedrifter at de ikke får profilere seg ut mot gata fordi det forringer byggets intetsigende uttrykk eller forurenser bybildet. En kan jo spørre seg hva som er avgjørende for hva man får lov til, er det firmaets navn og markedsposisjon?

Galskapen stopper selvsagt ikke der, enkelte næringsdrivende får ikke ha en gatebukk stående utenfor sin forretning. Andre butikker får i motsetning ha en mengde varer utenfor og opptil ledestripene i gata. Kommunen........

© Drammens Tidende