SOYKIRIMCIYA İLK DARBE

Ateşkes sonrası Siyonistlerin tutarsız bahanelerle Gazze’ye yönelik saldırıları sürdürmeleri hedeflerine ulaşamamış olmalarından kaynaklanıyor.

On binlerce insanı vahşice katlettiler, yapıları tahrip edip gıda girişini engellediler; ama ne Gazze halkına diz çöktürebildiler ne de direnişi geriletebildiler.

Neticede takasa razı olmak zorunda kaldı Siyonistler.

Amerika ve kimi Avrupa ülkelerinin soykırımı örtme ve Siyonist teröristleri aklama gayretleri de tutmadı, tutmayacak.

HAMAS’ı terörist olarak gösterme çabaları karşısında “Küresel intifada”nın bir sonucu olarak 80 yıllık işgal ve cinayetler tüm açıklığıyla dünya kamuoyunun önüne serildi.

Esir takası sırasında Siyonist esirlerin durumu ile Filistinli esirlerin durumu, insanlık ile işgal ve soykırım üzerine kurulmuş vahşi uygarlığın en net tablosuyla yüzleşti dünya kamuoyu.

Kendilerini “dünyanın en ahlaklı ordusu” olarak tanıtan lanetli topluluğun gerçekte ne olduğu daha iyi anlaşıldı. Esirlere yönelik insanlık dışı muamelede bulunanı değil de bunu deşifre edeni suçladılar ve cezalandırdılar.

Yardım........

© Doğruhaber