Siyonist barbarlık bu olsa gerek! |
Siyonist işgal rejimi, varılan ateşkes anlaşmasını bozmak için bahaneler uyduruyor. Öyle bahaneler ki insan aklıyla düpedüz alay edercesine davranıyor.
Lanetli kavmin anlaşmalarına sadık kalması zaten beklenmez; fakat bu sefer İslam ülkelerinin, işgalci rejimi işlediği hıyanetin bedeli olarak pişman etmeleri gerekmektedir.
Kendi öldürdükleri esirlerin cesetleri üzerinden yeniden saldırı tehdidi savuran siyonist çeteye Trump’tan da destek geliyor.
Bu arada siyonistlerin işkenceyle şehit ettiği mazlumların bedenlerinin tanınmayacak hâlde olması gündem olmuyor.
HAMAS, ateşkes anlaşması kapsamında teslim alınan Filistinlilerin cenazelerinde işkence ve infaz izlerine rastlanmasının ardından, siyonist İsrail’in işlediği suçlarla ilgili acil bir uluslararası soruşturma açılması çağrısında bulundu.
Yapılan açıklamada,........