We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

KOME DA SE OBRATI? Gospođa poklanja nekretninu djeci iz doma. Ne zna otkud krenuti.

3 1 3
21.03.2019

Svakog četvrtka naša stalna suradnica, Nataša Kovar Ričko, dipl, iur., odgovara na tri pitanja iz svih pravnih područja.

Dragi čitatelji, podsjećamo vas kako nam svoja pitanja možete slati na adresu elektroničke pošte [email protected]. Napominjemo kako će naša pravnica između svih pristiglih pitanja odabrati tri na koja će odgovarati svakoga četvrtka. Vaše pitanje možda će biti sadržajno izmijenjeno tako da će tekst istog možda biti skraćen i/ili izmijenjen zbog ograničenosti prostora/jasnoće sadržaja pitanja, odnosno zaštite podataka. Slanjem upita na gore navedenu adresu elektroničke pošte, smatra se da ste suglasni s prikupljanjem i obradom osobnih podataka navedenih u Vašoj e-poruci u svrhu odgovora na Vaš upit (više o zaštiti osobnih podataka).

U našoj zgradi je tavan podijeljen na dva dijela. U prvom je stan kroz koji se dolazi do neuređenog dijela. Ako je neuređeni dio zajednički prostor, znači li to da svi stanari zgrade imaju pravo proći kroz stan?Ako stanari zgrade nemaju pravo proći kroz stan, kako je onda neuređeni dio zajednički prostor?

Za odgovor na vaše pitanje trebalo bi pogledati etažni elaborat u slučaju da je zgrada etažirana,........

© Dnevno