We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Illes Balears: Societat Oberta

1 0 0
15.04.2019

Vivim una etapa complexa, en què d'una banda es manifesta obertament un pol de tancament de les diferents societats europees (i d'arreu del món), i, de l'altra, malda per emergir la consolidació de les societats obertes i de la convivència basada en els consensos i en els valors compartits.

En un temps com el de les campanyes electorals (i les precampanyes de les pròximes eleccions), no resulta gaire fàcil destriar el gra de la palla, ni, per descomptat, dedicar-se a reflexions a mitjà o a llarg termini. Però també és cert que fan més falta que mai, perquè hom pugui escollir amb criteri, perquè hom pugui analitzar l'impacte del vot propi, perquè un pugui fer un exercici responsable de ciutadania.

Les Illes Balears, com la resta de països de la nostra part del món, ens trobam davant diversos dilemmes, en aquesta creuera de camins, en aquest forcall que s'ha convertit la nostra etapa històrica. Algunes de les opcions que es presenten a aquestes eleccions ens conviden a tancar-nos estat endins. Hi ha com a mínim tres formacions polítiques (les que ocupen l'espectre de la dreta) que comparteixen un discurs........

© Diario de Ibiza