We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Sense festival d’estiu... però ens interessa molt la cultura

1 0 0
08.06.2019

Curiós, que no ho diguessin abans de les eleccions. Però les coincidències no existeixen, oi? Per tant, els tarragonins hauran de resignar-se a viure la canícula sense Festival d’Estiu.

Enguany, dediqueu el lleure a altres qüestions, que els nostres representants polítics han decidit negar-vos les postres. Coneixeu la suposada raó: els diners reservats a la cultura han de sufragar les obres del Teatre Tarragona per coincidir en la partida pressupostària.

Després, no ens faltaran discursos de pomposes frases sobre la transcendència de la cultura, així, a l’engròs. Quasi tan vital com uns Jocs de la Mediterrània, imagineu si la valoren. Dies enrere, en certificar que l’havien fet grossa, va sortir una regidora en funcions amb aquest gruix protocol d’excuses que tan bé dominen per dir-nos que no, que això no anirà així. No us esforceu en demanar satisfaccions. Ja diuen que el panorama, sempre, pot anar a pitjor, enrere com els crancs.

Fa més de quaranta anys, apreníem les primeres lliçons de l’ofici a les nits del Camp de Mart, mentre cobríem aquells........

© Diari de Tarragona