We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Reflexió als diputats... incapaços de comportar-se tal com exigeix el seu càrrec

1 0 0
06.08.2019

Ara que ses senyories es troben de vacances i el panorama polític descansa en recàrrega de bateries, potser és el moment d’expressar que no ens acostumarem mai a la banalització de la política, a la praxi d’aquesta interessada fal·lera per convertir hemicicles en graderies de fanàtics futbolístics que només criden per captivar el suport visceral dels seus propis hooligans.

Com tantes i tantes pèrdues, la ciutadania tampoc hauria de permetre i tolerar que els nostres representants polítics devaluïn de forma barroera la nostra delegació per vot. Si en algun lloc les maneres resulten primordials és, precisament, allà on s’ha de donar exemple de convivència, respecte, tolerància a les idees alienes i tot aquell reguitzell de valors que tant ens omplen la boca sense translació pràctica.

Hauríem d’exigir-los que facin el favor de comportar-se i enlairar una mica el nivell, actuar d’acord amb el que esperem d’ells. Portem massa temps amb el Parlament convertit en una olla de grills, un safareig on determinats grups polítics prou coneguts es comporten com........

© Diari de Tarragona