We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Nàstic. Farem cas a Bartolo i esperarem deu partits de competició, a veure com va la nova temporada

1 0 0
11.07.2019

En el calendari anual, tot arriba. Els panellets, els canelons, les festes majors i, també, la renovació estiuenca d’il·lusions quan comences a albirar una nova temporada del teu equip. El futbol, la matèria més important entre les qüestions intranscendents, com diu la definició ja clàssica.

Pocs dies abans de començar la pretemporada, la novetat deu radicar en el fet que apareix sant Tomàs per prevenir-te que, abans de creure’t res, val més que ho comprovis sobre la gespa. La calor s’emporta cada any el record vívid dels mesos passats, encara que resulti paorós, com ha estat el cas del Nàstic. En situacions de malson encares la litúrgia amb major desig d’activar el mecanisme de renovar els ànims i el compromís de vinculació als colors que un s’estima. Ja devem sumar una cinquantena ben llarga d’aquest tipus de cerimonial.

Els joves del planter han de liderar el nou projecte per les ganes de menjar-se el món

L’únic, però, radica en el fet que la pell a poc a poc arriba a lluir un gruix considerable i no comprem la primera moto que se’ns presenta. El paper tot ho aguanta i les noves plantilles,........

© Diari de Tarragona