We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

‘True Crime’ Realitats criminals

3 2 1
21.03.2019

Jan Stocklassa em va explicar que hi ha informació que no ha publicat al llibre, però no em va voler precisar quina. Va ser en un fugaç intercanvi de paraules en la presentació que va fer a Barcelona de Stieg Larsson.El Llegat.

És un llibre que neix d’una vintena de caixes amb documents, retalls de notícies, entrevistes, guardades en un traster. El propietari és mort i un periodista -Stocklassa- aconsegueix fer-se-les seues.

Hi contenen informació sobre l’homicidi del primer ministre suec Olof Palme, un crim de mitjans dels anys vuitanta. Stocklassa sap que té entre mans el llegat de l’escriptor Stieg Larsson. I a partir d’esta documentació inicia una investigació pròpia per saber qui va cometre l’homicidi. Hi explica les seues hipòtesis però també les del Larsson.

El director de la Policia Nacional sueca va assabentar-se que havien matat el primer ministre hores després que passés. Primeres suspicàcies en actiu.

El comandament «va decidir tornar-se a ficar al llit i es va quedar a casa per celebrar el seu aniversari» i quan va anar a la Prefectura, la investigació criminal ja havia estat assignada a un altre cos policial. Això em va empènyer a demanar-li a l’Stocklassa que em firmés el llibre, una........

© Diari de Tarragona