We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

CLAM PER LA UNITAT

1 0 0
23.09.2019

La celebració de la Diada d'enguany va emplenar els carrers d'un clam multitudinari per la unitat independentista. Si els ciutadans de l'Estat espanyol fóssim veritablement demòcrates, també hauríem omplert els carrers, clamant per exigir als polítics elegits la unitat necessària per formar un nou govern.
Unitat d'acció, unitat estratègica, en definitiva, la unitat necessària per a l'estabilitat de govern, però també de projectes, siguin de la mena que siguin, empresarials, socials, polítics i.... eclesiàstics (per què no?).
Poso la meva atenció, el meu modest clam, per la manca d'unitat dels bisbes catalans en un missatge conjunt en el marc de la Conferència Episcopal Tarraconense, en la celebració de la Diada. Dels deu bisbes que la conformen, només tres varen parlar de la situació política en les seves cartes dominicals coincidint amb la Festa Nacional de Catalunya.
No és prou important i candent la situació política actual per merèixer una reflexió pastoral conjunta de l'Església Catalana? Una reflexió serena, que faciliti camins per a la millora de la convivència?
Crec........

© Diari de Girona