We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Ryanair Girona

1 0 0
23.12.2019

Fa pocs dies va fer justament dinou anys, el 15 de desembre de l'any 2000, que es va defensar, amb ple èxit, la tesi doctoral del professor de la Universitat de Girona Ignasi Camós. Poc després vaig acompanyar un membre de tribunal encarregat de la seva avaluació, D. Miguel Rodríguez-Piñero i Bravo Ferrer, expresident de Tribunal Constitucional, a l'aeroport de Girona per al seu desplaçament aeri a Madrid. Recordo com el taxi que ens portava va poder aparcar amb total i absoluta comoditat just davant de la porta principal, i també que el nombre de persones presents a l'aeroport era molt escàs, tant de passatgers per desplaçar-se a Madrid, com de personal de terra de l'empresa que operava llavors els vols Madrid-Girona i Girona-Madrid.


Una vegada que Ryanair es va instal·lar a l'aeroport gironí el 2003, vaig tenir oportunitat de tornar en diverses ocasions, mentre vaig ser professor de la UdG, i també ho he fet amb posterioritat amb ocasió d'actes universitaris en què he participat i que em van portar a recomanar al professorat d'altres comunitats autònomes que aprofités, si es trobaven prop de Madrid, per desplaçar-se en avió a fi de participar en aquests actes. Recordo amb especial satisfacció un d'ells, l'acte del concurs-oposició d'accés a la Càtedra de Dret del Treball i de la Seguretat Social, guanyada pel professor Ferran Camas Roda, el 10 de maig de 2010, en el qual vam comptar amb la presència d'un gran amic i mestre de juristes com era Manuel Ramón Alarcón Caracuel.


Doncs bé, des de la instal·lació de Ryanair a Girona els puc assegurar que mai més, en totes les ocasions en què he anat a l'aeroport, el taxi o qui m'acompanyés en el seu........

© Diari de Girona