We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Una tardor políticament calenta?

2 0 0
28.08.2019

em tingut un estiu sufocant, però políticament calmós perquè quan la realitat se'n va de vacances se'n duu la política, però ara ha arribat el moment aquell que es proclama alegrement amb més desig que certesa, que hi haurà una tardor calenta. A vegades s'encerta, a vegades, no, perquè hem viscut entretemps gèlids, sense cap sobresalt informatiu de caire polític.

Crec que la premsa en general, orfe de grans titulars durant el període calorós, fins inventa serps d'estiu per omplir els informatius – Matteo Salvini ha donat molt de joc durant el mes d'agost– i té molts desitjos que passin finalment coses, com més sorolloses millor. Què seria un informatiu sense informacions? Què seria pronosticar una tardor freda?

Com que l'intent d'investidura de Pedro Sánchez el 25 de juliol, com a president de govern, va acabar frustrat, al setembre les Corts espanyoles tornaran a reunir-se i assistirem a debats parlamentaris i tot indica que Pedro Sánchez, el president del govern en funcions, vol governar en minoria, sense col·lacions, amb la pretensió de fer acords puntuals amb les altres formacions i com a soci preferent Unides-Podem i els nacionalistes. Moltes veus adveren que hi haurà eleccions al novembre, la qual cosa es pot fer realitat segons les enquestes que manegi el PSOE.

La setmana passada hem vist el fracàs de les trobades entre el PSOE i........

© Diari de Girona