We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Noves eleccions generals

1 0 0
25.09.2019

Si Pedro Sánchez se'n surt bé, l'11-N serà considerat un estadista admirable; si falla, esdevindrà el polític més ruc i efímer de la història de la democràcia espanyola i del món occidental. Podia esperar al 2022 per cridar la gent a votar, ara a cuita-corrents ens convoca perquè no s'ha entès amb cap altre partit per gestionar l'acció de govern o cap altre partit s'ha entès amb ell. No hi ha líder que després de pocs mesos de ser elegit sigui tan llusc per obrir un procés electoral, sense obligació legal, i perdre'l.

Així doncs, només hi ha una explicació possible per justificar la convocatòria de noves eleccions: Pedro Sánchez, aconsellat per l'Oracle de la Moncloa, l' Iván Redondo, està convençut, té la ferma convicció, que les guanyarà, que obtindrà un molt millor resultat que l'aconseguit el 28 d'abril d'enguany i desembussarà la situació encallada, no obstant si el resultat li és dolent, haurà demostrat ser un incompetent polític, un capsigrany.

Si les perd, que es calci, ja sabrà quin pa hi donen, perquè els dirigents del PSOE, que hauran de deixar el càrrec, el despatx ministerial, i tota la tropa que es quedarà sense feina, no li perdonaran mai la bajanada comesa. I de l'arbre caigut tothom en farà estelles. Els votants socialistes perdedors tampoc entendran per quin set sous va embrollar-se pensant que les podria guanyar, si la gent li va deixar de fer........

© Diari de Girona