We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

ERC i JXCAT

1 0 0
02.10.2019

Va ser mal rebuda a Catalu­nya la notícia, malgrat que era força previsible veient la malentesa entre el PSOE i la resta de partits, de la convocatòria d'uns nous comicis el 10 de novembre. També ho desaprovà la gent que havia votat al mes d'abril i els gabieja anar als col·legis electorals amb tanta freqüència; consideren que ells ja van fer la feina, en canvi els partits, no, i si no saben feinejar bé, que ple­guin.
Mal acceptada igualment per molts partits que haguessin preferit esperar el 2022. Haurien preferit que s'hagués produït un pacte entre Unides Podem i el PSOE, que Pablo Iglesias i Pedro Sánchez haguessin deixat les qüestions personals i haguessin optat per formar un govern de coalició progressista o un govern en minoria del PSOE i amb el suport extern d'Unides Podem.
Alguns partits que es presenten a Catalunya estaven preparats (ERC, JXCAT, PSC, Cs i PP) per a la nova convocatòria. No els agradava com s'havia enredat tot, la intransigència dels uns i dels altres, però a alguns com la Lliga Democràtica, tutelada per Manuel Valls, i el PDeCAT (ex-CiU) de David Bonvehí, Neus Munté, Marta Pascal i, entre vestidors, Artur Mas, els ha enxarpat amb el pas canviat perquè no sé si tindran temps per organitzar-se i presentar unes llistes ben elaborades en les quatre demarcacions electorals catalanes.
Aquí molts quan van conèixer........

© Diari de Girona