We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Contes setembrins

3 0 0
04.09.2019

«La nena del conte es delia per sentir volar papallones a la panxa. Ho havia escoltat d'una noia enamorada i quan li preguntà què significava, li respongué: 'quan s'estima molt un noi sents com volen papallones a la panxa'.

Així doncs, la nena de paper volia experimentar aquesta sensació tan dolça i plaent i ho va demanar al seu narrador, però aquest necessitava un nen real perquè ella ho pogués viure intensament.

Com que tot això passa dins d'un conte i ella és un ens de ficció, li asseguro que si trobo un xic de carn i ossos, que s'ofereixi a enamorar-se'n, li proposaré que entri en el conte.

El nen i la nena ja del tot enamorats, l'un a la vora de l'altre, senten a les panxes un agradable i suau voleteig de papallones i ell em diu que s'hi troba molt bé perquè es viu millor dins de la literatura que no en la realitat. És completament feliç i no vol sortir, així doncs el deixo al costat de la seva estimada.»

2. «– Voldria tornar enamorar-me perquè fa molts anys que en el cor no hi batega l'amor, erm i tan eixut que temo que ja no hi reverdeixi més.

– Jo també, amiga meva, fa molt temps que estic dejú d'aquest sentiment, ple d'emocions i passions, i m'agradaria recuperar-lo, no fos cas que, per manca de pràctica, el cor s'eixarreís i ja no hi brotés cap flor.

– Orfes d'amor, de gaudir dels seus fruits sucosos i plaents.........

© Diari de Girona