We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Bryllupsmad

2 0 0
13.02.2019

Der er ikke som sådan nogen faste traditioner hvad angår mad til bryllupper, men tilgangen til mad til bryllupfester har utvivlsomt ændret sig over tid. Hvor man før i tiden havde fokus på kvantitet, er fokus i dag i langt højere grad på kvalitet. Det handler ikke længere om blot at mætte gæsterne så effektivt som muligt, men i stedet om at give dem gode smagsoplevelser med fokus på kvalitet.

Ligesom der ikke er nogen traditioner hvad angår den konkrete mad, der serveres til bryllupper, kan antallet af retter også variere meget. Hvilket antal, der er optimalt at vælge afhænger blandt andet af, hvor mange indslag i form af taler og så videre, der forventes at være mellem retterne. Til de fleste bryllupper vil fire retter formentlig være passende tidsmæssigt, da det således tillader, at brudevalsen kan danses inde midnat som traditionen dikterer.

Antallet af retter afhænger desuden af, hvor formelt du ønsker, brylluppet skal være. Jo flere retter, der serveres, jo mere formelt vil brylluppet komme til at fremstå. Vælger I både at servere appertif med velkomstdrinks, mange retter og........

© Den Korte Avis