We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Vin til vinterferien

2 0 0
13.02.2019

Vinterferien er i fuld gang, men har endnu ikke opmuntret til udeliv af betydning i den isnende blæst. Derimod har fjernsynsstationerne udvidet programmerne med gamle, men seværdige film, som man så kan fordrive tiden med. Og hvad kan så forhøje nydelsen ved at se på de fordums skuespillere? Et glas vin selvfølgelig. Nedenfor bringes et udvalg, som nok kan friste.

Hvidvin

Weingut Loosen Bros, 2017 Dr. L, Riesling Dry, Bernkastel, Mosel, Tyskland – Normalpris 99,95 kr. – Tilbud: 3 flasker for 250 kr. hos MENY.

Vinproducenten Dr. Ernst Loosen er en af de store spillere i den tyske vinindustri i Mosel, og firmaet har høj status for sin eminente kvalitet i alle segmenter. Den aktuelle Dr. L er tør uden at være knastør, og den har markante frugtnoter med elegante strejf af blomst og mineral. En supervin som velkomstdrink eller ledsager til alt godt fra havet.

Importør: GOBIvin, Valby.

Domaine La Rieste, 2017 Blanc de Blanc, Côtes de Gascogne IGT, Saint-Martin d’Armagnac, Frankrig – Normalpris 79,95 – Tilbudspris 59,95 kr. pr. styk ved køb af 12 flasker.

Domænet er tilknyttet kooperativet Plaimont, som ligger i det vinområde, hvor De Tre Musketerers helt d’Artagnan trådte sine barnesko. Gården er på 16 hektarer og er beplantet med Colombard, Sauvignon Blanc og Gros Manseng druer, som nyder godt af briser fra Atlanterhavet. Det giver friskhed og god aroma af grapefrugt, passionsfrugt, stikkelsbær og hyld. Alt i alt en velafbalanceret........

© Den Korte Avis