We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Nog in zijn eigen vertrek mocht Harry naar panda-porno kijken

2 0 0
21.01.2020

De talkshows waren in rep en roer: de panda’s hadden gepaard! Er bestonden zelfs beelden van de daad, die tot twee keer toe had plaatsgevonden.

Zoals bekend bezit Ouwehands Dierenpark in Rhenen twee pandaverblijven met elk weer twee panda’s, die in afzondering van elkaar leven. Het eerste verblijf wordt bewoond door het pandavrouwtje Meghan en het pandamannetje Harry, terwijl in het tweede verblijf het pandavrouwtje Amalia onlangs voorzichtig kennis heeft gemaakt met haar eerste vriendje, het jonge pandamannetje Pieterjan.

Dat pandavrouwtje Meghan en pandamannetje Harry het met elkaar hebben gedaan, is ook voor Amalia en Pieterjan van groot belang. Zij zijn nog jong en daarom zelf nog niet toe aan het verrichten van de daad. Pandamannetje Pieterjan zou niet eens weten wat hij precies moet doen en pandavrouwtje Amalia beseft nog niet wat ontvangen is. Ze weet gewoon niet hoe zij haar staart omhoog moet doen. Meghan en Harry zullen het jonge stel voorgaan en ook de verzorgers denken te kunnen leren van de manier waarop panda’s elkaar benaderen.

Aan de daad zelve is een jarenlange voorbereiding voorafgegaan. In die tijd kreeg Harry verschillende pandavrouwtjes voorgehouden, maar Harry wees ze allemaal af, zeer tot de........

© de Volkskrant