We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Vaše pare su dobrodošle, ali ne i vi

2 0 0
02.04.2020

A onda mu vi u trenutku povratka kažete, sedi tu na aerodromu u Srbiju nazad ne možeš.

Zapanjeni poslodavac vas pita kako ne mogu, pa zar vas ja ne plaćam da mi organizujete povratak kući.

Baš taj odgovor, da do daljnjeg sede na aerodromima u trenutku kada je trebalo da se vrate kući, dobili su brojni građani Srbije koji su poslodavci svim ministrima i državnim činovnicima. Ti ministri bi kao zaposleni od strane građana valjda morali da brinu o potrebama svojih poslodavaca.

A ne da ljutito, gotovo mahniti od besa na konferencijama za novinare, dok se dernjaju na virus, uz put i vređaju građane koje je epidemija korone zatekla na službenim putovanjima, sportskim takmičenjima, usavršavanjima ili putovanjima na neke od egzotičnih destinacija.

Jer do pre samo par nedelja ti isti građani su od strane onih kojima su dali posao, savetovani da što više putuju, naročito u Milano i perimetar oko tog grada u Lombardiji, odakle je stiglo najviše zaraženih.

Režim strahovlade Aleksandra Vučića počiva na stalnom pronalaženju i identifikaciji novih opasnih protivnika njegovom opstanku na vlasti.

Pošto je postavio znak jednakosti između biti na vlasti po svaku cenu i otadžbine, između sopstvene fotelje i države On se grozničavo upinje i trudi da uveri sve građane ove napaćene zemlje da je svaka kritika njegove vlasti ujedno i atak na Srbiju.

Uz čitavu plejadu........

© Danas