We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Građanske optužnice protiv Vučića

2 2 161
20.03.2019

Uhvaćeni su dok su obijali poštu. Nešto pre toga policija je uhapsila popove kod kojih je pronašla izvesnu količinu droge. Crkva ima svojih Deset zapovesti, civilizovane države zakone, a u Srbija je operisana od svega toga. U njoj postoji samo jedan zakon a to je volja jednog jedinog čoveka.

Kakva je to država kad oni koji treba da čuvaju red i poštovanje zakona kradu. Kad popovi diluju drogu, kad je starleta postala predsednica opštine, kad je vlasnik pečenjare postavljen za direktora Kolubare najvećeg rudnika u Srbiji, šofer postavljen za ministra rada, dezerter je ministar vojske, konobar je na čelu agencije za privatizaciju, a zdravstvo vodi čovek koga zovu smrt.

Stvar je u tome da naša lepa i draga Srbija nije više država. To je okupirana, zarobljena i zemlja i njeni građani. Zarobili su je gori od najgorih. Samo se ovde oni koji su na vlasti i koji svakodnevno gaze Ustav, rade sve protivno zakonima, lažu, kradu, falsifikuju diplome i doktorate, pa čak i ubijaju, nazivaju političarima. U normalnom svetu takvi se vode kao kriminalci i prema njima se tako i postupa.

Na čelu te družine državnih razbojnika pod plaštom politike je čovek koji sa svojom svitom plaćenika, po ko zna koji put na naš račun, dakle trošeći naš novac, obilazi Srbiju, obećava sve i svašta pričajući uvek istim ljudima laži, bajke, skaske i uspavanke o nekakvoj budućnosti, o zlatnom dobu Srbije, o najvećem standardu u regionu.

Tačno je AV-u, ti i tvoji lopovi i poltroni imate najveći standard ne u regionu nego i u........

© Danas