Selam olsun Kubilay’lara! |
Cuma günü yazımı şu satırlarla bitirmiştim:
7 Ekim’de TBMM’de yaşanan rezalete seyirci kalan siyasi partiler ve siyasetçiler meşruiyetini kaybetmiştir. Bu artık çukurun en dibidir! Tek kurtuluş yolu, Kuvâ-yi Milliye ruhunu diriltecek antiemperyalist, laik, kamucu ve emekten yana bir örgütlenmedir.
O gün genç bir okurumdan bir e-posta aldım. Yazdıklarını okuyunca hem umutlandım hem de şiirinden etkilendim; bu nedenle de gazetemizin okuyucuları ile paylaşmak istedim.
“Merhaba Sayın Zülal Kalkandelen, 20 yaşında bir üniversite öğrencisi olarak Beyoğlu, İstanbul’da yaşıyorum.
Yazılarınızı dört gözle bekleyip severek okuyorum. Bugünkü yazınızın son paragrafında bahsettiğiniz gibi bir örgütlenme veyahut fikri mücadele/ halkı aydınlatma çabası gerekliliğinde gayret göstermekte cömert ve özverili davranacağımı, bununla birlikte gerek kalem ile gerekse de fiili olarak yapılacak hallerde daima hazır olan bir okurunuzun olduğunu size iletmek istedim.
Son olarak kaleme aldığım bir şiirim:
‘ıstırap........© Cumhuriyet