We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Av, denne tanke smadrer dit sexliv

4 0 42
18.01.2019

Tænker du negativt om din partner, kan det påvirke din seksuelle lyst.

Igen og igen bliver det slået fast af forskningen, at et godt venskab er et essentielt og helt grundlæggende fundament for et godt og velfungerende parforhold.

Er du en god ven i hverdagen, lytter du til din partners tanker og følelser, tager du din partners drømme og ønsker seriøst, og er du med til at opfylde og imødekomme dét, der har betydning for din partner?

Hvis ja, har du fat i noget rigtigt.

Er grundfundamentet på plads, giver det nemlig bonus et helt andet sted: I din partners indstilling til dig. Om den er positiv eller negativ afhænger nemlig ofte af, om din partner føler sig imødekommet, set, anerkendt, respekteret og betydningsfuld i dine øjne.

Hvis dette er til stede, vil du opleve, at din partner har en generel positiv indstilling til dig – og problemerne kan løses nemmere, der uddeles flere knus, kram og kys, måske lyttes der mere, når du åbner op og fortæller – i det hele taget befinder I jer i en positiv spiral, der bliver mere og mere selvforstærkende. Den negative har I sikkert også prøvet. Det har de fleste par.

Hvilken spiral I oftest kommer ind i, handler altså om imødekommenhed, opmærksomhed og om reaktionen på........

© B.T.