We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Sygeplejerske: Vi SKAL fortælle om vores hverdag

3 0 75
26.02.2019

OFFENTLIGT ANSATTES YTRINGSFRIHED er truet, og alt for mange tier og har ikke lyst til at tage bladet fra munden i frygt for de repressalier, det kan have til følge. Det er noget af et paradoks, for det er netop akkurat lige nu ekstra vigtigt, at offentligt ansatte benytter sig af den grundlovssikrede ret, de har, som er at bruge deres ytringsfrihed.

Årsagen til at det er ekstra vigtigt lige nu, er, at et folketingsvalg er lige om hjørnet og det er politikerne, som i sidste ende sidder med magten, og som kan og skal tage de vigtige beslutninger. Beslutninger, som har betydning for de offentligt ansatte og de, som skal modtage en service. Offentligt ansatte skal og må tage magten og ytre sig om de vilkår og rammer, som er hverdag og virkelighed.

Jobannonce

Udviklingskonsulent til det specialiserede socialområde (vikariat)

Frist 05-03-2019

Det er de offentlige ansat, som er eksperterne i det her, da det er dem, som står med udfordringerne hver eneste dag. Derfor er det yderst komplekst og slet ikke i orden at skulle føle sig kuet og truet af ikke at turde ytre sig om virkeligheden, som den er på de mange forskellige offentlige arbejdspladser.

Jeg selv er offentligt ansat og bruger min stemme ved, at jeg kaster mig ud i at ytre mig i den offentlige debat om min hverdag som sygeplejerske.........

© Avisen