We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Sygeplejerske til Ellen Trane: Fuldtid? Det bliver uden mine glade hænder!

5 3 282
20.01.2019

I KØLVANDET PÅ SUNDHEDSREFORMEN, som regeringen fremlagde i onsdags, fremlagde sundhedsministeren, Ellen Trane Nørby (V), i fredags udspillet ”Flere hænder og større arbejdsglæde”. Udspillet skal gøre noget nu og her for at sikre at der er nok personale til patienterne i sundhedsvæsenet. Umiddelbart er det jo rigtig positivt og yderst vigtigt.

Sundhedsministeren fortalte, at regeringen vil gå efter en trepartsaftale, som skal sikre at flere sygeplejersker går op i tid mod at de får bedre arbejdsvilkår. Ellen Trane Nørby sagde: "Vi skal både have flere hænder, og vi skal lidt populært sagt have glade hænder".

Til den udmelding, der må jeg bare sige, at det bliver uden mig og mine glade hænder.

Vi kan snakke om det, hvis det går den anden vej. Jeg kan kun tale åbent, fra mit eget hjerte, når jeg siger, at jeg først og fremmest ønsker bedre arbejdsvilkår. Men jeg tror på, at mange sygeplejersker vil bakke op om og hægte sig på mit ønske.

Jobannonce

Juridisk konsulent til Fødevareforbundet NNFs a-kasse i København (Genopslag)

Frist 24-01-2019

SYGEPLEJERSKER SKAL simpelhent have bedre arbejdsvilkår lige nu og derefter kan det være, at nogle af alle dem, som frivilligt vælger at gå på deltid, får lyst til at gå op i arbejdstid.

Bliver sygeplejerskers arbejdsvilkår bedre, tror jeg også at vi kan rekruttere mange flere til faget og dermed gøre det meget........

© Avisen