We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Sygeplejerske med opråb: Patientsikkerheden er i fare!

3 0 124
10.02.2019

NYHEDEN OM, at klinikchef Jakob Trier Møller, fra Rigshospitalet, i desperation, har sagt sin stilling op, har fået lederne fra samtlige 43 kliniker på Rigshospitalet, til at skrive et fælles åbent brev til politikerne. I Politiken, d. 8. Februar, står der skrevet, at lederne fra Rigshospitalet advarer om, at presset på sundhedsvæsenet er stort og at patientsikkerheden er i fare.

Læs også:

Ansatte på sygehus med opråb til politikerne: Meld nu klart ud

Flere års besparelser i sundhedsvæsnet, i en kombination med samme eller endnu højere krav på serviceniveau, hænger på ingen måde sammen. Jeg er ikke en haj til økonomi, men det her kan selv jeg forstå: at blive ved med at spare, samtidig med, at der skal produceres/ydes mere eller i hvert fald det samme, det kan kun give en ubalance og dårlige forhold - og det beskriver vel en egentlig rimelig godt det danske sundhedsvæsen, som det er nu og hvordan det har været alt for længe.

Jobannonce

Kontorassistent søges til barselsvikariat

Frist 21-02-2019

SOM SYGEPLEJERSKE med lidt over to års erfaring, kan jeg fortælle, at jeg kender til ubalancen og de dårlige forhold. Jeg er helt med på, at en del af opgaven som sygeplejerske, er, at........

© Avisen