We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

De danske domstol sejler - eller er ligestilling knap så lige mere?

2 0 0
18.01.2019

FORÆLDREMYNDIGHD De danske domstol sejler -eller er ligestilling knap så lige mere? Dét er nogle af de spørgsmål, jeg flere gange om dagen spørger mig selv, efter at Vestre Landsret valgte, at min søns bopæl nu skulle være ved hans mor.

11 år er min søn nu blevet og i 11 år har ham og jeg boet sammen. Hans mor og jeg flyttede fra hinanden for otte-ti år siden. Der har ikke været de store problemer indtil for fire år siden, hvor det hele begyndte at gå galt. Moren vil pludseligt til at være familie. Dette bliver så starten på en lang og meget sej kamp.

Da hun ikke kunne magte vores søn ved hans første år, fik jeg forældremyndigheden og bopælen. Først nogle år efter begynder hun at se ham igen, men går ud- og ind af hans liv derefter. Til sidst ville hun have flere og flere dage sammen med ham og det ville til sidst ende ud i en 7-7 ordning som jeg og Statsforvaltning var enige om, dét ikke skulle være, pga. tvivlsomme undersøgelser og den store afstand imellem os. Vi besluttede os alligevel for at få fælles forældremyndighed med den betingelse af, at hun........

© aoh.dk