We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Коментар на седмицата №3: Протестът на мангъровците

4 0 2
19.07.2020

Публикуваме отново най-четените коментари и анализи на изминаващата седмица. Този е №3 и е събрал над 143 хиляди прочитания:

Случайно или нарочно създаваме стаден имунитет и

защо по време на пандемия политиката губи актуалност

Необяснимо погазване на правилата за оцеляване в условията на пандемия се забелязва тези дни, макар почти никой да не подхожда към протестите в контекста на върлуващия вирус. Все едно е изчезнал. Световният хедлайн бе игнориран така категорично, че ако вярвахме в конспиративни теории, щяхме да заключим, че теорията на Мангъров е победила, а управлението и побратимената опозиция нарочно оставят тълпите да обменят флуиди по улиците.

Преди две седмици властта пусна на националния стадион около 13 хиляди фенове, макар предварително да беше ясно, че агитките не са в състояние да спазват здравословна дистанция. По онова време бяха разрешени тържествата, дискотеките работеха като за последно, доминираше внушението, че заплахата отминава. Очаквано обаче, броени дни след заветния мач за купата, тестовете регистрираха рекорди в броя на заразените с COVID-19. Националният оперативен щаб моментално обвини нарушителите заради безсмъртното им самосъзнание и затегна мерките.

Не щеш ли, в петък изведнъж президентът и премиерът строиха на тротоарите си армии с развети знамена, готови за бой. Под балкона на Радев се смесиха бойци, призовани от БСП, “Да, България”, АБВ, кой ли не, та дори Мая Манолова,........

© 24 Часа


Get it on Google Play