We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Щастливо е ваксинираното бъдеще

3 0 8
16.11.2020

Дали пък няма да се появи сив пазар по битаци за руска и китайска ваксина

Мислехме си, че като ни обясняват как след пандемията нищо вече нямало да е същото, имат предвид новия световен ред и баланс. Като “Гатака” си го представяхме: Бил и Мелинда Гейтс, СЗО и приближените им фармацевтични компании с приходи колкото бюджета на цяла Африка, поемат управлението на планетата. Правителствата са назначени от тях, като губернатори на руския император, на всеки ъгъл отварят медицински лаборатории и диспансери, а гражданите стават чипирани крепостни, като със сложен софтуер корабът майка отчита всеки потекъл сопол. Но се оказва, че май гледаме прекалено много филми, бъдещето изобщо не е толкова мрачно и стерилно.

Не че ще избегнем новия феодализъм и тържеството на либералната мисъл, но веселбата ще си продължи постарому. Само трябва всички да се ваксинираме срещу коронавируса и тържествата започват!

“Тикетмастър” - най-голямата американска компания за продажба на билети за концерти, съобщи, че въвежда изискване клиентите да представят свидетелство за имунизация или отрицателен PCR, направен най-малко 72 часа преди събитието. Даже........

© 24 Часа


Get it on Google Play