We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Как Волен превзе телевизията

4 0 0
06.10.2019

Сядаме оня ден с милото да вечеряме и му викам:

- Пусни нещо любовно по телевизията да гледаме, че се уморих от простотии цел ден!

Взима той дистанционното и почва да ми изрежда какво дават:

- „Убийства в задния двор“, „Историята на човека без крак“, „Психопатът с електрически трион“, документален филм за Първата световна, по „Дискавъри“ хранят лъвове с живи зайци – кое да ти пусна, мило - провиква се любимият, докато аз режа салатата. Поглеждам към телевизора и мярвам по един от каналите Ричард Гиър.

- А, Ричард остави. Той е винаги богат и винаги влюбен - моля аз, а милото пак ме полива със студена вода:

- Тоя филм е оня, дето всички умират от рак накрая - казва.

- Не всички, само любимата му, ама добре, махни го. Еми, остави БНТ-то тогава, поне да се посмеем - предлагам и в тоя момент чувам пукотевици. - Стига, бе, мило, стига с тия екшъни, БНТ-то пусни, те помолих, провиквам се, докато влизам в хола с нарязаните домати и що да видя – милото стои в ступор, гледа екрана и е зяпнал. Поглеждам и аз и също зяпвам. БНТ-то. Пукотевица. На живо в предизборното студио.

В студиото всички са насядали около кръглата маса и всеки е извадил пищов, който държи насочен към слепоочието на съседа си. Ситуацията е мексиканска. Водещата пищи:

- Изключих ви микрофоните, изключих ви микрофоните! - Никой не я отразява. Участниците в дебатите синхронно натискат спусъка на пистолетите........

© Клуб Z