We use cookies to provide some features and experiences in QOSHE

More information  .  Close
Aa Aa Aa
- A +

Борбата за Белия дом минава през стомаха (ВИДЕО)

3 0 0
29.08.2019

Усилената кампания преди първичните избори в САЩ тече и десетимата кандидат-президенти, които успяха да се класират за третата порция дебати в средата на септември, кръстосват страната и общуват с избиратели на митинги.

Не по-маловажно е присъствието на потенциалните лидери на свободния свят в социалните мрежи. Не бива да забравяме, че в случая говорим за кандидат-президенти на Демократическата партия, която традиционно се бори за подкрепата на по-млад електорат.

Профилът в Twitter Behind 2020 ("Зад 2020") предлага уникален погглед над стратегиите, които кандидатите за временни жители на Белия дом упражняват, за да спечелят одобрението на избирателите.

"Поглед" в случая е правилната дума, защото става въпрос за кратки видеа, които се опитват да наложат определено впечатление за характера на главния персонаж. Политиките и програмните им предложения са подходящи за друг медиум.

В богатия набор от клипчета и снимки почти изцяло отсъства фаворитът в надпреварата Джо Байдън.

Това може би се дължи на обвиненията срещу бившия вицепрезидент за неприлично поведение - странните му раменни масажи и отърквания с........

© Клуб Z